Izjave korisnika

Feature Image

Tomislav Crnković

Pohvalio bih jednostavnost korištenja ureda jer je sve prilagođeno za trenutačno korištenje. Uključim telefon, istog trenutka imam liniju, poželim na internet, bežična mreža odmah radi, i tako sve ostalo. U pola sata sam osposobio ured za kompletnu funkcionalnost. Posebno mi se sviđa što ne moram dočekivati dostavljače pošiljaka, gospodična na recepciji zaprimi i pošalje moje pakete, a ja mogu nesmetano obavljati posao sa strankama. Također bi pohvalio i mirišljavi i uredni toalet.

Posjeti Website

Vjeran Dobravc

Dobra usluga i lokacija. Dobra ponuda što se tiče opremljenosti ureda, a velika prednost je i neposredna blizina kafića.

Posjeti Website

Tomislav Rukavina

Jako dobro zamišljen i efikasan projekt. Od početka smo korisnici MyOffice usluge i zasad se nemamo na što žaliti. Prostor je veoma kvalitetan i ugodan, a uredi su dobro opremljeni.


Goran Križanec

Djelatnici tvrtke Aukcija nekretnina izuzetno su zadovoljni uslugama pruženih od strane offSpacea, što se ne odnosi samo na uredski prostor, nego naravno, i na samo osoblje. Gotovo sve offSpace usluge odgovaraju visokim zahtjevima poslovanja naše tvrtke, te smo, u pozitivnom smislu, vrlo iznenađeni sposobnostima prilagodljivosti klijentu od strane offSpacea.

Posjeti Website

Jasenka Kennedy

offSpace uredi primjer su vrhunskog standarda, a osoblje neospornog profesionalizma. Tehnička opremljenost, gotovo futuristički dizajn namještaja u uredima, te konferencijske sale za sastanke većeg ili manjeg obujma, tek su dio dobro organizirane ponude koja stvara kvalitetne radne okolnosti. Rad u prostorijama offSpace ugodan je i učinkovit.


Tomica Radošević

U offSpace imam svu potrebnu podršku i infrastrukturu potrebu za moje poslovanje, a također mogu računati na uslužno i profesionalno osoblje. Zbog dobre usluge i u budućnosti namjeravam biti korisnik offSpacea.

Posjeti Website

Svjetlana Kralj

Sklapanje ugovora s klijentima u Vašim moderno opremljenim uredima nije nikakav problem. Kad se nađemo s novim poslovnim partnerom u Vašem prostoru, dočeka ga Vaša djelatnica, kavu mu donesu iz vašeg kafića, prezentaciju napravimo koristeći vaše projektore umjesto da crtamo na papirima i ugovor je sigurno sklopljen. Na nama je samo platiti malu cijenu za sve što smo dobili od Vas.

Posjeti Website

Denis Popović

offSpace projektom omogućena nam je usluga potrebna za nesmetano odvijanje poslovanja te je u potpunosti ispunila naša očekivanja. Osoblje je profesionalno i ljubazno, a uslugu Virtual Office koristit ćemo i nadalje.

Posjeti Website

Tomislav Gavazzi

Uslugom najma soba za sastanke vrlo smo zadovoljni. Omogućava nam smanjenje fiksnih mjesečnih troškova najma prostora i fleksibilno poslovanje u reprezentativnom prostoru, u potpunosti opremljenom za potrebe sastanaka, a osoblje je vrlo ljubazno. Rezervacijski sustav je jednostavan i brz, a istovremeno i povoljan.

Posjeti Website