O nama

Feature Image

Nastanak

offSpace je prvi projekt realiziran kroz udrugu poslovnih anđela CRANE koja je osnovana 17. lipnja 2008. Projekt je predložen od strane poduzetnika Vedrana Rezara, a prihvatio ga je Hrvoje Prpić jedan od suosnivača poslovnih anđela i osnivač HGspota. U zajedničkom dogovoru kao voditelj čitavog projekta postavljen je Željko Nikšić koji napušta svoju karijeru direktora servisa, logistike i proizvodnje u najvećem maloprodajnom lancu informatike HGspotu i prihvaća mjesto direktora. Želimo naglasiti da je od poslovnog plana do kompletne implementacije proteklo manje od 5 mjeseci, a to možemo zahvaliti velikom iskustvu svih involviranih subjekata.

Što je to offSpace?

offSpace je skup usluga za male tvrtke, poduzetnike individualce, te konzultante kojima naše usluge omogućavaju velike uštede u poslovanju i neizmjerno povećavaju efikasnost. Korištenjem offSpace usluga moguće je smanjiti broj zaposlenih, te istovremeno povećati produktivnost i povećati profesionalni imidž. Tvrtka od 2-3 zaposlena korištenjem naših usluga može smanjiti svoje troškove za oko 50.000 kn godišnje.

Prestigious physical address
Zašto offSpace?

Segment kojem offSpace posvećuje posebnu pozornost su poduzetnici početnici, kojima se putem naših usluga znatno olakšava prvi korak u pokretanju vlastitog posla, a koji je vrlo često i najteži korak. Osim samih offSpace usluga, poduzetnici početnici koji su naši korisnici mogu slobodno pristupiti seminarima i radionicama na kojima će im svoje znanje i iskustvo prenositi osobe s uspješnim poduzetničkim karijerama, odnosno krug ljudi koje okuplja udruga CRANE.

Kako pomažemo poduzetnicima početnicima?

Svi mi svakodnevno gledamo privatne poduzetnike, te ponekad priželjkujemo takav način života, no nismo u potpunosti spremni prihvatiti rizike koje taj status nosi. Strah od neuspjeha koji bi mogao rezultirati financijskim problemima, tjera nas da se svakoga dana dignemo i pođemo na posao radeći za drugoga, ne za sebe. Međutim sada je stiglo rješenje za ovaj problem - offSpace. Smislite ideju za posao, odvojite 20.000 kn za temeljni kapital i ne napuštajte svoje radno mjesto. Mi ćemo za Vas odraditi sve što je potrebno dok ste vi na radnom mjestu, a kad dođete kući preslušajte razgovore koje smo mi vodili sa Vašim strankama i dovršite posao od kuće ili u popodnevnim satima u našem prostoru na potpuno uređenim radnim mjestima. Ukoliko trebate primiti stranku učinite to u našim sobama za sastanke za samo 108 kn po satu. Novac koji ste uplatili za temeljni kapital bit će dovoljan za skoro godinu dana rada bez prihoda što je dovoljno vremena da shvatite ima li u tome poslu budućnosti ili ne. Vjerujte nam, bit će to najbolje uložen novac u Vašem životu jer ćete čak i u slučaju neuspjeha biti bogatiji za jedno veliko iskustvo.